Pracovna

Nezapomínejte na dostatečné osvětlení pracovního stolu kanceláří

 

Prostředí ovlivňuje práci

Velmi ovlivňuje to, jak se zaměstnanci cítí, samozřejmě také správné osvětlení. Kromě centrálního světla jsem při zřizování kanceláře věnoval pozornost také malým osvětlením jako jsou stolní lampičky. Jsou nepostradatelné při každodenní práci. A do pracoven jsou jako dělané. Nemám rád velké nákupu v nákupních centrech, byť mají výhodu tu, že se můžete na detaily rovnou zeptat pracovníků. Je pro mě nejvýhodnější objednávat zboží a vybavení přes internet. Šetří to můj čas a mám přehled o tom, co se dá na trhu sehnat.

 

Dal jsem na doporučení

Na doporučení jsem si načetl stránky, kde jsem sehnal veškeré osvětlení v porovnání s ostatními za dobré ceny a hlavně kvalitní. Pokud mohu doporučit, byly to stránky www.uni-svitidla.cz. Všechna svítidla, co jsem měl v plánu pořídit, jsem nalezl právě tam. Přemýšlel jsem o vzhledu místností v kancelářích dlouho a protože je často navštěvují také klienti, potřeboval jsem, aby stolní lampy byly chloubou každé pracovny a plnily jak účel funkčnosti, tak estetický.

 

Design celé místnosti jsem sladil do jednotného rázu

Kritériem při výběru kancelářské lampy na psací stůl, bylo mimo své účelnosti osvětlení i design a provedení, což díky široké nabídce nebyl problém zvolit přesně takový kousek, který odpovídal mým představám. Rozhodl jsem se pořídit lampy také na stolky, pro klienty, kde si odkládají, osvětlení je i pro klienty velmi důležité, aby se cítili dobře. Kancelářské lampy mnou vybrané jsou navrženy tak, aby bylo umožněno měnit směr světla a aby plnily úkol, jak to každému vyhovuje. Musím říct, že se vybavení kanceláří setkalo s ohlasem a nadšením pracovníků a jsem za to velmi rád. Když budou pracovat v prostředí, kde jim bude příjemně, odvedou také dobrou práci a budou příjemně naladěni – a to je zase důležité pro klienty.

 

Nyní se cítí na svém pracovišti všichni velmi dobře

A přesně to je v práci potřeba. Aby se člověk zkrátka cítil dobře a byl ohodnocen nejen finančně, ale taky tím, že ho jeho práce baví a navštěvuje ji rád. Kancelářské lampy, které jsem pořídil, plní svou funkci skvěle. Investoval jsem do úsporných světelných zdrojů, protože zvláště v zimních měsících se bude svítit často, a tak se jejich pořízení vyplatí. Jsem na svou novou pracovnu právem pyšný a velmi rád k nám zvu nové klienty. Podle jejich úsměvů poznám, že se jim u nás líbí a tím se také buduje dobré jméno podniku, mimo jiné. Jsem s pořízením stolních lamp spokojen a mohu tyto dodavatele jen doporučit. Zboží jsem měl velmi rychle a v pořádku na místě, na které jsem si ho objednal a konstrukce svítidel je kvalitní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *