Podlahy a schody

Zásuvky v podlaze zbaví interiér přebytečných kabelů

Prostor pro připojení elektroniky a domácích spotřebičů bývá většinou velmi omezený. A pokud nechcete natahovat prodlužovací kabel mnohdy přes celou místnost, musíte elektroniku nebo zařízení umístit někam do okolí zásuvky. I přesto se nevzhledným kabelů nevyhnete. Díky podlahovým krabicím ale máte nenápadně připravené zásuvky jako např.data/Internet, TV, 230V atd. přesně tam, kde je potřeba. Například doprostřed pokoje.
 

Zásuvky v podlaze již nemusí znamenat nevzhlednou plastovou krabici. Designové podlahové zásuvky, které nabízí společnost Stakohome Network s.r.o., jsou vhodné jak do bytů a rodinných domů, tak do luxusních objektů i např.administrativních budov či obchodních center. Konstrukce podlahových krabic nebrání instalaci ani v blízkosti podlahového topení. Zavřít zásuvky v podlaze je možné u většiny nabízených typů i v případě, že jsou v nich zapojeny kabely. Kabely pak jednoduše prostupují otvory ve víku a zásuvka je dále pochozí, případně je možné na ni položit (dle potřeby) stolek, lampu, reproduktor apod.. 
 

Podlahová zásuvka, která se „ztratí“ v každém interiéru.
 

Podlahové zásuvky v interiéru

V interiéru se zásuvky v podlaze používají převážně jako náhrada za nevzhledné prodlužovací kabely a k minimalizaci kabelů na podlaze. Díky tomu, jsou pak zásuvky přesně tam, kde jsou zapotřebí, například pod stůl doprostřed místnosti nebo k volně stojícím reproduktorům případně světelné lampě. Designové podlahové zásuvky od společnosti Stakohome Network s.r.o. interiér rozhodně nekazí. Její víko lze překrýt podlahovou krytinou dle potřeby a tak splyne jak s dřevěnou podlahou, tak například s dlažbou, kobercem nebo linem. 

Víko lze překrýt jakoukoli krytinou – v interiéru je prakticky neviditelná
 

Vybavení podlahové krabice zásuvkami vždy závisí od požadavků každého zákazníka. Vedle klasických elektrických zásuvek 230V lze do podlahové krabice připravit i datové/počítačové zásuvky, TV-SAT, HDMI, audio/video, USB, VGA atd.. Tyto podlahové krabice/zásuvky se hodí i do namáhaných interiérů, jakými jsou například kanceláře, autosalony, výstavní plochy.

Do víka podl.zásuvky je možné vložit podlahu/dlažbu do tloušťky 15mm
 

Podlahové zásuvky pro venkovní použití

Exteriérové podzemní zásuvky slouží k přivedení elektrické energie (případně TV-SAT, datové/počítačové sítě, audio atd.) na místa, jako je okolí domu, vjezdy, garáže, terasa nebo zahrada. Umožní připojit notebooky, volné světlo nebo třeba gril. Ukrývat se mohou i pod trávníkem, kde jsou připraveny pro zapojení zahradního nářadí, případně vánočního osvětlení. 

Při používání je vhodné venkovní zásuvku dočasně opatřit nástavcem.
 

Jsou vyrobeny tak, aby snesly vnější podmínky. Jsou tedy dodávány s krytím typu IP67 (vodotěsné), které zabraňuje vniknutí vody či nečistot do prostoru krabice. 

Venkovní podzemní zásuvka s potřebným krytím (IP67) proti vodě a prachu. 
 

Instalace podlahových krabic/zásuvek je snadná a následná údržba nenáročná.
 

Rádi Vám poradíme s výběrem nejlepšího řešení. Více informací na  https://www.podlahove-zasuvky.cz, nebo na telefonu: 226 517 522, mobil: 776 780 378

Podlahové zásuvky, zabudované přímo v podlaze, jsou k vidění v showroomu společnosti Stakohome Network s.r.o., na adrese Aloisovská 934/8, Praha 9 – Hloubětín.

Stakohome Network s.r.o.

www.podlahove-zasuvky.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *